Niet tevreden met het product?

Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Bij Camerabeveiligingbuiten.nl willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal blij bent met je nieuwe camera beveiliging, bieden we een soepel ruil- en retourbeleid aan om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen kunt winkelen.

CCTV-Installation

2 Jaar Garantie

Bij Camerabeveiligingbuiten.nl geloven we in de kwaliteit van onze producten en streven we ernaar om je alleen de beste camera beveiliging en accessoires aan te bieden. Daarom bieden we standaard 2 jaar garantie op al onze producten. Dit betekent dat je gedurende deze periode kunt rekenen op volledige ondersteuning en eventuele reparaties of vervangingen, mocht er onverhoopt een probleem optreden.

Retourproces

Het retourproces bij Camerabeveiligingbuiten.nl is eenvoudig en probleemloos. Als je ervoor kiest om een product te retourneren, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice. We zullen je voorzien van duidelijke instructies en een retourlabel, indien nodig. Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit en in dezelfde staat verkeert als toen je het ontving. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zorgen we ervoor dat de terugbetaling of ruiling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Gratis offerte ontvangen?

U ontvangt binnen 1 werkdag een scherpe offerte, uiteraard geheel vrijblijvend!

Ontvang een prijs op maat